Прості рецепти від експертів

Все буде добре

У тебе напружені
стосунки з чоловіком, а діти не слухаються? Ти не розумієшся на модних тенденціях
і не знаєш, як облаштувати свій дім? Шоу «Все буде добре» – це твій надійний
порадник у життєвому просторі. У легкому, невимушеному форматі ведуча проекту
Надія Матвеєва та експерти допоможуть тобі знайти відповіді на запитання, що
виникають в твоєму побуті щодня: як доглядати за собою, який стиль одягу
обрати, що готувати, як виховувати дітей, як ефективно розподіляти сімейний
бюджет, а головне – як об’єднати інтереси жінки і чоловіка у сучасному житті. У
проекті ти на власні очі побачиш вирішення багатьох проблем. Дослухайся до
практичних порад, і в твоєму житті все буде добре! Сьогодні кулінарний експерт
Тетяна Литвинова ділиться секретами своєї майстерності – на твій розсуд рецепти
оригінальних страв, які можна приготувати для сім’ї.

Японські смажені пельмені гьодзе

200 г свинини,
100 г пекінської капусти, 30 г кореня імбиру, 50 г кунжуту, зелена цибуля,
часник, перець чорний мелений, 1 ст. л. цукру, 2 ст. л. соєвого соусу.

1. Приготуй
заварне тісто: в миску висип 200 г борошна, посоли, залий 100 мл окропу, вимішай,
накрий, залиш на час.

2. Мясо наріж
дуже дрібно.  Додай дрібно нарізаного
імбиру, часнику та шатковану капусту. Посоли, поперчи, додай цукор та соєвий
соус, перемішай.

3. Кунжут підсмаж
і додай в тісто 1 ст. л. Тісто розкачай у ковбаску. Наріж, кожний шматок
розкачай, на нього поклади фарш і з’єднай краї.

4. Смаж пельмені
на сковороді з високими бортами в великій кількості олії.

5. Долий води,
щоб покривала пельмені до половини, тушкуй на помірному вогні близько 10 хв.

6. Подавай з
соусом: змішай 2 ст. л. соєвого соусу, 2 ст. л. винного оцту та 0,5 ст. л. кунжутної
олії, та посип пельмені зеленою цибулею.

Абрикосовий тар-та

500 г абрикосів,
100 г цукру, цукрова пудра, м’ята, 150 гарячої води.

1. Тобі
знадобляться трохи недостиглі абрикоси. Наріж їх дрібними кубиками. Цукор
розчини у воді 70-80 °С на помірному вогні. Додай до сиропу подрібненої м’яти.

2. Нарізані
абрикоси переклади у кастрюлю з сиропом і залиш на 10 хвилин. Потім проціди і
дай сиропу стекти.

3. Із пластикової
пляшки виріж кільце. Розташуй його на тарілці, виклади в нього десерт, кільце
зніми. Посип пудрою та прикрась м’ятою.

Понеділок-четвер, 16:00.  

Мова оригіналу