Рипецька Ольга

Салат із гарбузом в карамелі

IMG_20141220_2247221250 г гарбуза,

150г фети,

50г руколи,

2ст.л. гарбузового насіння.

Для заправки: 1 ст.л. меду, 1ст.л. бальзаміка, 3 ст.л. оливкової олії, сіль, перець.

Приготування: гарбуз очистити від шкіри, та нарізати великими кубиками. Змастити медом і запікати в духовці при 200гр. 15-20 хвилин. Дістати з духовки і остудити. Фету нарізати великими кубиками, як гарбуз. Змішати всі інгридієнти для заправки, гарбузове насіння обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. На тарілку викласти руколу заправлену заправкою, зверху викласти гарбуз та фету і присипати все гарбузовим насінням.

СМАЧНОГО