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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Андрій Бабаєв розповість, як вибирати корисні макарони

Все буде добре

 

«Дивіться сьогодні, 29
жовтня, о 16:00 тележурнал «Все буде
добре».

 

Порада дня від Андрія Бабаєва.

Зірочки,
черепашки, кільця, спіралі, спагеті, вермішель! Форм багато, а
сировина –
одна! Борошно і вода – це все, що має бути в класичних макаронних виробах. Але одні
з них можуть бути корисними, інші – навпаки, призводять до ожиріння й шкодять
здоров’ю. Причина – в борошні, з якого їх роблять. Сьогодні в шоу «Все буде
добре» наш експерт-технолог Андрій Бабаєв навчить нас, як самостійно визначити
якість макаронів.

Андрій Бабаєв: «Дуже
важливо, з якого сорту пшениці виготовлено макарони. Якщо на пакуванні ви
прочитали: «Макаронні вироби класу В з борошна вищого сорту» – отже, перед
вами макарони поганої якості… Я пропоную вам провести три тести.

ТЕСТ 1. Візуальна оцінка.
У пачці з якісними макаронами не має бути борошнистого пилу й розламаних
макаронів, колір – натуральний золотавий, але не білий і не будно-сірий.

ТЕСТ 2. Перевірка на міцність. Намагаємося зламати макарони. Макарони із твердих сортів пшениці дуже
міцні, вони можуть гнутися, але не ламаються.

ТЕСТ 3. Термічна обробка.
Макарони опускаємо в киплячу підсолену воду й дивимося, за який час вони
зваряться. Гарний час – це 8-10 хв., при цьому вода після варіння не помутніла,
а самі макарони не розварилися й не злиплися. Готові макарони не виймаємо, а
варимо ще 10 хвилин. Якщо макарони не розваряться – отже, вони доброї якості».

Макарони Тальятелле

Тальятелле – італійські макарони, їхня назва походить від
слова «різати». Тісто нарізають довгими пласкими смужками з обов’язковою умовою
– завширшки вони мають бути рівно 8 мм. Справжні тальятелле – з борошна твердих
сортів. Легендарна Софі Лорен одного разу зізналася, що своєю стрункістю вона
зобов’язана саме їм. Як приготувати справжні італійські макарони Тальятелле й
ніжний соус до них – навчить кулінарний експерт Ігор Місевич.

Крем-суп із фенхеля

Монте-Карло – місто розкоші й азарту. Саме тут розташувалося
найдавніше казино Європи. Тут живе вищий світ. Тому не дивно, що шеф-кухарі
місцевих ресторанів намагаються здивувати їх своїми шедеврами. Сьогодні в шоу
«Все буде добре» Ектор Хіменес-Браво навчить нас готувати крем-суп з фенхеля –
коронну страву з Монте-Карло.

Як вибрати гребінець

Ви, мабуть, і не підозрювали, що у випаданні волосся може
бути винен ваш улюблений гребінець? Виявляється, гребінець потрібен не для
того, щоб «просто зачесатися», а для вирішення конкретних завдань. Тонкому
волоссю, наприклад, додати об’єму, а довге і сплутане зробити слухняним і гладеньким.
Як вибрати правильний гребінець, щоб жодна зайва волосинка не впала з нашої
голови і як за ним правильно доглядати – розповість сьогодні стиліст шоу «Все
буде добре» Роман Мєдний.

Методи контрацепції

Контрацепція – це не тільки захист від небажаної вагітності.
Це – збереження вашого здоров’я й шлях до народження здорової дитини тоді, коли
ви цього забажаєте. Як підібрати контрацептиви? Чому деякі з них можуть
нашкодити нашому здоров’ю? Про це розповість експерт шоу «Все буде добре»
Віталій Римаренко!

Не пропустіть: Мастер Шеф Діти онлайн всі випуски на сайті stb.ua