Вся правда про справжній шоколад

Все буде добре

Дивіться
сьогодні, 21 листопада, о 16:00 у тележурналі «Все буде добре».

Порада дня від Андрія Бабаєва:

Під час відламування шоколаду
має бути чутно хрускіт. Поверхня шоколадки має бути глянцевою, а на зрізі –
матовою. Коли до складу додають соєві й різні білкові продукти,
поверхня шоколаду буде світлішою і матовою (справжній наче
відполірований), прилипатиме до зубів і матиме глухий звук під час ламання.

Обираємо
шоколад

Здавалося би, шоколад підробити складно. Але ми вже
знаємо, що підробляють навіть кавові зерна, і тому готові побачити нову порцію
досліджень нашого експерта Андрія Бабаєва. І на шоу «Все буде добре» оголошено
День шоколаду! Ви дізнаєтеся, як готують шоколад у найкращих кондитерських і що
насправді нам пропонують у кольоровій фользі.

«Щоденники
схуднення» з Ігорем Обуховським

Сьогодні, у
черговому випуску «Щоденників», Ігор покаже продовження комплексу вправ для
гарних рук. Сьогодні в спеціальному випуску програми сюрприз від Ігоря
Обуховського – найбільш довгоочікувана тема: шоколад під час схуднення! Не
пропустіть!

Хлібці з
шинкою та шоколадом

Змішування смаків
завжди вважалося ознакою їжі гурманів. Сьогодні Тетяна Литвинова навчить нас
готувати черговий кулінарний шедевр! Хлібці з шинкою та шоколадом – страва
вишукана, але приготувати її зможе кожен. Спробуйте й ви щось новеньке та
ексклюзивне!

Шоколадний мус

Неймовірно
смачний ресторанний десерт від Ектора! Він запам’ятається вашим гостям і
рідним, тому що про таку їжу кажуть: «пальчики оближеш»! Як приготувати
шоколадний мус удома? Які таємниці шеф-кухарів відкриє Ектор сьогодні?
Дізнайтеся о 16:00!

Шоколадний
колір волосся

Шоколад здатен не
тільки підняти настрій, але й змінити життя жінки. Сьогодні Роман Мєдний
розповість про шоколадний колір волосся, який ми називаємо каштановим. Ми
розберемося в усіх відтінках цього кольору і в тому, кому він личить. Як
підібрати правильний шоколадний відтінок, якщо у вас ніколи не було волосся
такого кольору? Дізнайтеся саме сьогодні!

Вази й
скляночки з шоколаду

Вам колись
доводило з’їдати посуд? Завдяки порадам наших експертів можливо все! Сьогодні
Ольга Волкова навчить нас робити вази й скляночки з шоколаду. Такі витвори
мистецтва не тільки прикрасять ваш стіл, але й запам’ятаються дітлахам!

Клуб зоряних
матусь: діти і шоколад

З якого віку можна давати шоколад малюкам? Яка денна норма шоколаду?
Сьогодні ми розглянемо всі міфи про шоколад у дитячому раціоні. Яким шоколадом
не можна годувати дитину? На ці запитання відповість лікар Борис Скачко, а
цікавитимуться шоколадним харчуванням зоряні матусі Даша Трегубова та Ольга
Полякова.