PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Обираємо рибні консерви за допомогою спеціальної таблиці

Все буде добре

Консерви – смачний додаток до багатьох страв та чимала підтримка у господарстві. Проте, як не помилитися, обираючи одну банку поміж десятка подібних та не одержати «кота в мішку»? Адже деякі консерви грішать на надлишок шкідливих елементів! Сьогодні о 16:00 експерт програми «Все буде добре» на СТБ Андрій Бабаєв розповість, за якими зовнішніми критеріями можна відрізнити якісний товар.

Пропонуємо Вашій увазі таблицю асортиментних знаків консервів та пресервів риби і морепродуктів, котра допоможе вам обрати якісний товар. Ці маркування діють на території СНД. Перш ніж купувати ті чи інші консерви, зазирніть у таблицю. Навпроти кожного різновиду консервів є цифри – це і є маркування (або асортиментний знак). Прийшовши до магазину, порівняйте цифри. Це допоможе Вам обрати якісну продукцію. На банці рибних консервів маркування вказане у другому ряді.
Скачати таблицю: uploads/public/13620561176172.docx