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
Ольга Сеймур навчить робити маску, яка бореться з подразненням! | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Ольга Сеймур навчить робити маску, яка бореться з подразненням!

Все буде добре

Дивіться сьогодні, 20 березня, о 16.00 в тележурналі «Все буде добре».

Порада дня від Костянтина Грубича:
Вибираючи волоський горіх – потрусіть його, якщо почуєте стукіт – горіх вже висох. Волоський горіх на вагу не повинен бути зморщеним, – такий горіх буде прогірклим. Купуючи горіхи в упаковці, вибирайте ті, які розфасовані не більше півроку тому.
Навчіться вибирати горіхи
Ви часто чуєте про те, що хтось отруївся горіхами? А може, й самі потрапляли в такі ситуації? Сьогодні наш експерт Костянтин Грубич розповість усю правду про те, як обробляють горіхи, аби вони зберігалися довше і були смачніше. Ми проведемо кілька шокуючих дослідів! Не пропустіть!
Качаємо задню поверхню стегна
Вам здається, що ваші стегна далекі від ідеалу? Хочеться, аби ніжка була стрункою і вище коліна? Мрієте, аби промальовувалися м’язи? Аніта Луценко тільки для вас покаже унікальний комплекс вправ для задньої поверхні стегна! Ваші ніжки стануть підтягнутими і будуть викликати ще більше захоплення у оточуючих!
Фунчоза з овочами і грибами
Дієтична страва з локшини – звучить насторожуючи … Але Ігор Місевич знається на китайській кухні, тому сьогодні ми приготуємо таку популярну зараз «скляну локшину». Фунчоза або фунчеза – це азіатська вермішель, сьогодні ми приготуємо її з рисової муки. Приготуйтеся, ми починаємо!
Мус з рікоти
Ми продовжуємо засвоювати італійську кухню і особливо нас цікавлять італійські десерти! Сьогодні прийшла черга найніжнішого десерту – мус зі знаменитого італійського сиру. Тетяна Литвинова запевняє, що це дуже просто, неймовірно корисно і дієтично, до того ж, ви зможете приготувати італійський сир вдома!
Маска після епіляції
Ви втомилися боротися з роздратуванням на шкірі після епіляції? Вам набридли врослі волоски? Ви мрієте прибрати запалення? Сьогодні Ольга Сеймур навчить вас робити маску, яка допоможе впоратися з усіма цими проблемами! Не пропустіть!
Температура у дитини
У вашого малюка гарячий лоб? Піднялася температура? Сьогодні доктор Євген Комаровський розповість вам, чому не варто хвилюватися і які заходи потрібно вжити в першу чергу. Також, ви дізнаєтеся, чому піднімається температура тіла і як запобігти цьому процесу. Вчимося бути мудрими батьками разом з Євгеном Комаровським!