Вибираємо домашню ковбаску і робимо крем для рук з пасхальних продуктів

Все буде добре

Дивіться сьогодні, о
16.00 в тележурналі «Все буде добре»…

Як вибрати домашню
ковбасу?

Разом з пасками і «крашанками» ми обов’язково кладемо до
великоднього кошику апетитне кільце
домашньої ковбаси. Такої
м’ясної, ароматної, рум’яної, але, можливо, небезпечної для здоров’я! Що
насправді продають нам під виглядом традиційної домашньої ковбаски, розповість
Андрій Бабаєв.

Готуємо домашню
ковбасу

Ви ніколи більше не станете жертвою недобросовісних
виробників, якщо зробите домашню ковбасу самі! А всі секрети приготування
розповість Ігор Місевич.

Комплекс вправ, які
полегшать біль

Кращий спосіб позбудеться від болю в суглобах – зайнятися
спортом. Усього десять хвилин спеціальних вправ замінять вам ліки. І це саме
сьогодні доведе Аніта Луценко.

Пасхальний куліч без опари і дріжджів

Як спекти пишний пасхальний куліч без використання опари і дріжджів, тим самим вдвічі
заощадити час? Всі подробиці
приготування розповість Тетяна Литвинова! Давайте готувати разом!

Крем для рук з
пасхальних продуктів

Чи можна зробити живильний і зволожуючий крем для рук з
пасхальних продуктів? Ольга Сеймур стверджує, що можна! Косметолог відкриє
секрет найдієвіших інгредієнтів!

Незвичайні способи
фарбування яєць

Вам хочеться, щоб саме ваші великодні яйці були найкрасивішими? Саме сьогодні Тарас
Шпіра на ваших очах протестує п’ять унікальних методів фарбування яєць! Такого
ви ще не бачили!