Надія Матвєєва розпитала Скорикову та Іскорнева про майбутнє весілля

Все буде добре

У кожної господині є свій оригінальний рецепт приготування ледачих вареників. Наприклад, учасниця третього сезону шоу «Холостяк» на каналі СТБ Ірина Скорикова завжди додає до страви лісові ягоди. Про це і про те, як приготувати негумове тісто, а також про весілля з Андрієм Іскорневим – Ірина розповіла на кухні ведучої шоу «Все буде добре» Надії Матвєєвої…

Зазвичай ледачі вареники для своїх дітей ліплять утомлені мами, коли після роботи немає ні сил, ні часу, щоб приготувати на кухні повноцінний обід. Однак Ірина Скорикова переконана: якщо гарненько попрацювати, то навіть з такої банальної страви можна зробити щось особливе.

«Іноді вранці хочеться трохи довше поспати. У такому випадку ліниві вареники – ідеальний вихід. Це, до речі, улюблена страва мого сина Тихона»,
– зізналася Ірина.

_MG_9502.JPG

Щоб швидше впоратися з замішуванням тіста, Ірина Скорикова покликала в помічники Андрія Іскорнева, який почав з того, що продемонстрував успіхи у вивченні української мови. Головний герой третього сезону шоу «Холостяк» зізнався, що він у захваті від слова «трошечки».

_MG_9502.JPG

Само собою, поки ліпилися вареники і готувались ягоди, ведуча програми Надія Матвєєва не змогла втриматися й почала розпитувати закоханих про майбутнє весілля. Її, наприклад, цікавило: хто чиє візьме прізвище?

«Справа в тому, що коли двоє людей щось із себе представляють до вступу в шлюб, коли вони вже багато чого досягли у житті, то взагалі незрозуміло, навіщо дружині брати прізвище чоловіка або навпаки. Тим більше що й прізвища у нас співзвучні: Іскорнев й Скорикова», – пояснив Андрій.

_MG_9502.JPG

Міркування про майбутнє весілля раптово перервалися, коли Андрій побачив, як рясно Ірина закладає в тісто цукрову пудру:

«Своїм пацієнтам в аналогічних випадках я завжди кажу, мовляв, вирішуйте самі – або красива попа, або смачне згущене молоко…»

Жінки спробували, було, зробити відповідний укол на адресу Іскорнева, але майстер пластики і форми розкатав свою порцію тіста в таку ідеальну ковбаску, що причепитися було ні до чого.

_MG_9502.JPG

Тож як правильно розакатати ковбаску і зробити з ледачих вареників справжній витвір мистецтва? Що слід додати в тісто замість борошна, щоб вони не були гумовими? І які ще начинки, крім лісових ягід, можна використовувати в цьому простому, але смачному блюді?

Відповіді на ці питання, а також історію про те, як Андрій Іскорнев побував на одеському привозі, дивіться сьогодні (9 липня) о 16:00 в новому випуску шоу «Все буде добре» на каналі СТБ!

_MG_9195.jpg_MG_9502.JPG_MG_9502.JPG_MG_9406.jpg_MG_9502.JPG_MG_9360.jpg_MG_9418.jpg_MG_9502.JPG_MG_9502.JPG