Як схуднути не встаючи з ліжка, розповість Аніта Луценко

Все буде добре

Дивіться сьогодні, 24 вересня, о 16:00 в тележурналі «Все буде добре» на СТБ.
Проблеми зі шкірою? Ми знаємо відповідь!
У багатьох з вас в осінній період загострюються проблеми з шкірою. Прищі, лупа, дерматити, навіть тривіальна сухість – сьогодні разом з нашими експертами ми допоможемо вам вирішити настирливу проблему. Приєднуйтесь!
Навіть ледачий схудне
Хто сказав, що ваші ноги будуть стрункими тільки від посилених навантажень та літрів поту на біговій доріжці? Аніта відкрила для вас унікальний комплекс, який не тільки подарує вам стрункість, але й дозволить робити його, не встаючи з ліжка!
Завиванець
У стравах української кухні багато складнощів та тонкощів. Але наші предки теж дозволяли собі відпочинок і трохи ліні. Алла Ковальчук знайшла саме такий рецепт: ледачий завиванець з гречано-грибною начинкою готується швидко та легко. До всього іншого ця неповторна страва дуже ситна і ваші гості точно не підуть голодними!
Як з одних овочів зробити три різних салати?
Не знаєте, як урізноманітнити салати, що приїлися? Ми допоможемо вам у цьому, відкривши для вас три універсальні заправки для салатів на кожен день. Вони смачні і, що головне, корисні.
Що таке оверсайз?
Одяг-балахон – це не завжди погано. Часом, навіть дуже модно. Якщо мова йде про стилі оверсайз. Усі тонкощі осінньої модної тенденції, як і з чим краще поєднувати речі розміру ХХХL, розповість Рома Мідний. Ставайте унікальними, стильними та неповторними разом з нами!
Супермодний ободок як у Дольче&Габана
Зробити дизайнерський обруч немов з дорогої колекції всього за 20 гривень – легко, стверджує Ольга Волкова. Всім тонкощам перетворення звичайного обідка в одну із найстильніших деталей вашого образу вона сьогодні і навчить.
Чого ви не знали про печію
Кожен з нас хоча б раз у житті відчував печію, але більше 40% людей страждають від неї регулярно. А чи знаєте ви, що ця неприємна, здавалося б, дрібниця, може навіть і не бути печією! Як вчасно розпізнати печія у вас чи ні, а головне – що робити , щоб не було гірше? Сьогодні про це розповість наш експерт – Костянтин Зеленський.