Андрій Бабаєв навчить вибирати лаваш

Все буде добре

Дивіться сьогодні (26 березня) о 16:00 в тележурналі «ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ»:

Вибираємо лаваш

Лаваш – ідеальний варіант для пікніка та легких закусок. Сьогодні його можна купити де завгодно. Однак рідкісний виробник лаваша дотримується санітарних норм. Про те, які сюрпризи, крім цвілі та кишкової палички, ви можете отримати від неякісного лаваша, сьогодні розповість технолог харчової промисловості Андрій Бабаєв.

Будакон – суперспалювач жиру

Розвиваюча йога, загартування бойових мистецтв і правильне дихання – все це може стати потужною зброєю проти жиру. Комплекс Будакон став справжньою знахідкою для голлівудських зірок. І вам він теж допоможе стати стрункішою на два розміри всього за два тижні!

Ніжне чахохбілі

Як часто це буває: гості вже на підході, а у вас жодної готової страви. Щоб уникнути незручних ситуацій, візьміть на озброєння унікальний рецепт ніжного чахохбілі – на його приготування вам знадобиться всього 35 хвилин. Рецептом поділиться кулінар Давид Джиждилава.

Відновлюємо шкіру після зими

Суха на дотик, горбиста, зневоднена і з непривабливим землянистым відтінком – саме так виглядає наша шкіра, змучена взимку морозами. Щоб ви були під стать квітучої весни, Ольга Метельська відкриє секрет приготування трьох відновлювальних засобів для шкіри.

Клуб зоряних матусь: перший прикорм

Від того, які корисні та поживні речовини ваш малюк отримує в перший рік життя, залежить те, наскільки швидко дитина навчиться ходити й говорити, а також її здорове травлення, ріст волосся і зубів. Про те, які продукти будуть цьому активно сприяти, ви дізнаєтеся у сьогоднішньому випуску!