Як вибрати кагор

Все буде добре

Дивіться сьогодні (16 квітня) о 16:00 в тележурналі «ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ»:

Як вибрати кагор

Напередодні Великодня полиці магазинів заставлені кагором різних виробників. І визначитися з першого погляду, який кагор буде справжньою прикрасою столу, а який – гірким та кислим вином, дуже важко. Наш експерт Костянтин Грубич знає усі приховані покажчики, які убезпечать вас від купівлі неякісного продукту.

Одинадцяте тренування з Анітою Луценко

Ви вже пригледіли нові яскраві речі, які будуть вигідно підкреслювати достоїнства вашої оновленої фігури? Аніта Луценко впевнена, що це прекрасний стимул скидати ще більше зайвої ваги з кожним новим тренуванням «Щоденників схуднення». Цю порада взяли на озброєння всі учасники команди, крім Оксани, яка довго не могла розлучитися з брюками 15-річної давності. Що змусило жінку переглянути свій погляд на життя і вперше за багато років вибратися у магазин? Про це ви дізнаєтеся вже сьогодні!

Німецька паска і великодній заєць

До Великодня залишилося менше тижня і кожна країна, що відзначає це свято, вже почала робити перші приготування. У Німеччині, наприклад, люблять готувати великодні частування – солодких зайчиків і солодкі яйця, які за переказами і приносить на Великдень цей звір. Обов’язково запишіть рецепт, щоб на вашому святковому столі красувалися смачні паски зі всього світу.

Французькі великодні яйця

Викидаючи яєчну шкаралупу, ви робите велику помилку, адже саме за допомогою неї французи радують один одного вишуканим десертом, який з вигляду нагадує звичайний сувенір. Всі секрети його приготування для вас сьогодні відкриє Марина Шевченко.