Дивіться добірку літніх рецептів!

Все буде добре

Літо – найкраща пора для експериментів на кухні, адже достаток фруктів і овочів триватиме зовсім недовго. Сайт СТБ підготував для вас добірку кращих рецептів літніх страв від кулінарних експертів шоу «Все буде добре».

Хрусткий вітамінний салат під теплою бринзою

Сергій Калінін вчить готувати салат, який не зможе залишити вас байдужими! Цей шедевр готують тільки в одному ресторані світу! Він поєднує в собі самі різноманітні смакові якості – солодке, гірке, гостре і кисле! Обов’язково запишіть унікальний рецепт хрусткого вітамінного салату під теплою бринзою!

Готуємо фріттата з кабачків

Тетяна Литвинова вчить готувати неймовірно корисний сніданок, без якого італійці просто не мислять свого ранку, а тепер не будете мислити і ви. Приготуйтеся записувати унікальний рецепт фріттата з кабачків. Мінімум зусиль та часу – максимум користі та здоров’я!

Тарталетки з ревенем та полуницею

Ліза Глинська вчить готувати десерт, від якого ваші близькі будуть у захваті! Ніжні і соковиті тарталетки з ревенем та полуницею прикрасять сімейний стіл і зроблять чаювання ще більш приємним. Обов’язково запишіть усі секрети приготування, якими поділиться переможниця шоу «МастерШеф-2».

Чорничний торт без випікання

Тетяна Литвинова розповіла рецепт швидкого і корисного чорничного торта, приготування якого не забере у вас багато часу. Записуйте рецепт унікального десерту, який не потрібно випікати!

Як оригінально приготувати молоду картоплю?

Ектор Хіменес-Браво вчить, як надати найзвичайнішим стравам особливу вишуканість та шарм. Дивіться оригінальні секрети приготування молодої картоплі!

Ягідний десерт

Соковиті, ароматні, свіжі ягоди щороку дарують нам відчуття насолоди і літа. Ліза Глинська вчить, як приготувати вишуканий десерт із стиглих ягід, що тане в роті. Усі тонкощі його приготування дивіться у сьогоднішньому випуску!

Окрошка з креветками під йогуртово-овочевим смузі в крижаній чаші

Тетяна Литвинова розповіла, як зробити справжній шедевр – окрошку з креветками під вишуканим соусом, який вона привезла з самого серця Піренейського півострова!

Парфе с клубникой и медом

У перекладі з французької «парфе» означає «бездоганний». У вас є можливість переконатися в тому, що це саме так. Дивіться майстер-клас від Лізи Глінської.

Юшка від Ігоря Місевича

Стара добра традиція, виїжджаючи на природу або вирушаючи в похід, – готувати юшку на багатті. Димляча, ароматна, навариста – вона прекрасно втамовує голод. Тепер, щоб домогтися такого ж результату, вам не доведеться далеко ходити. Таку ж юшку, як на вогнищі, ви можете приготувати на власній кухні. А Ігор Місевич разом зі своїм кумом відкриють головні секрети її приготування.

Що краще пити влітку?

Варіантів, яким напоєм пригоститися у спеку, безліч – це і вода, і квас, і соки. Але як це зробити з максимальною користю та швидко вгамувати спрагу? Знає дієтолог Світлана Фус!

Помилки у літньому харчуванні

Влітку ви відчуваєте слабкість, нездужання і запаморочення? Щоб цього не було, необхідно ретельно стежити за своїм харчуванням! Які продукти допоможуть пережити це спекотне літо без шкоди для здоров’я, розповість наш експерт-дієтолог Світлана Фус.