РЕЦЕПТ: Рулети з хека від Ігоря Місевича

Все буде добре

Інгредієнти:

• Філе хека розморожені – 4 шт.,

• морква, нарізана крупною соломкою – 1 шт.,

• бринза, нарізана кубиками 2Х2см – 300г,

• петрушка свіжа – 250г,

• половинка лимона – 1шт.,

• перець чорний мелений – 1 ч. л.,

• перець-горошок – 10шт.,

• лавровий лист – 4 шт.,

• пюре із зелених яблук – 300г,

• насіння гарбуза очищені – 100 г,

• олія соняшникова – 50г,

• 2 аркуша зеленого салату для подачі.

1

 

 

Як приготувати:

Філе хека розморозити, промити, побризкати соком лимона, посолити і поперчити. Листя петрушки дрібно порізати, перебити разом з бринзою в блендері, отриманою пастою рясно намазати філе.

2Моркву нарізати соломкою.

Покласти на філе і згорнути рулетиком, скріпивши дерев’яною шпажкою.

У каструлю з водою додати лавровий лист і перець-горошок.

Рулетики покласти на друшляк, закрити кришкою. Готувати 25-30 хвилин.

Для приготування яблучного соусу:

3Візьміть насіння гарбуза, недоспелые яблука, листя петрушки, соняшникову олію. Пюре з яблук, гарбузове насіння, петрушку і соняшникову олію подрібнити в блендері до стану пасти.