РЕЦЕПТ: Овочевий крем-суп з імбиру від Тетяни Литвинової

Все буде добре

Сьогодні купити свіжий імбир так само легко, як і хліб. Але в Азії цей корінь цінують більше, ніж хліб. На санскриті слово «імбир» перекладається як «універсальні ліки». Цей продукт є основою багатьох ліків, а також незамінним інгредієнтом східної кулінарії. Крім того, що покращує травлення і посилює статевий потяг, імбир здатний охолоджувати наш організм навіть у пекельну спеку. Корінь імбиру в різних стравах – це невеликий секрет жителів країн Азії, який рятує їх від теплових ударів.

Овочевий крем-суп з імбиру

Інгредієнти:

Пастернак – 150 г

Корінь селери – 150 г

Морква – 350 г

Імбир – 50 г

Плавлений сир – 50 г

Курячий бульйон – 150 г

Морська сіль

Суміш п’яти видів перцю

Оливкова олія

Сухарики з часником з хліба

Кріп, петрушка – по одному пучку

Приготування:

Очищені овочі обсмажити на сковороді на оливковій олії.

Томити на курячому бульйоні близько 20-30 хвилин, посолити, поперчити.

Збити в блендері кремову масу, додати плавлений сир, перемішати.

Все добре перемішати і подавати з сухариками, прикрасивши зеленню.