РЕЦЕПТ: Делікатес зі свинячих щік від Сергія Калініна

Все буде добре

Інгредієнти:

Відварені свинячі щоки без жиру – о,5 кг

Соняшникова олія – 4 ст. л.

Сухий чай – 2 ст. л.

Яблука зелені – 4 шт.

Лимон – 1 шт.

Майоран – 1 гілочка

Орегано – 1 гілочка

Капуста білокачанна – 300 гр.

Болгарський перець червоний – 200 гр.

Сіль – щіпка

Вода – 600 мл

Приготування:

Очищаємо від шкірки і жиру щоки, промиваємо і проварюємо цілим шматком протягом 15 хвилин.

Чай заливаємо окропом, і в цій заварці залишаємо відварене м’ясо на годину.

Потім нарізаємо шматочками завтовшки 3-4 сантиметри, викладаємо на сковорідку, заливаємо рослинним маслом, накриваємо кришкою і обсмажуємо по 2 хвилини з кожного боку.

Ріжемо капусту, яблука і перець.

Перекладаємо м’ясо і капусту, перець, яблука в горщик.

Додаємо орегано, майоран.

Поливаємо соком лимона. Ставимо горщик в розігріту духовку і тушкуємо страву 20-25 хв при температурі 200 градусів.