РЕЦЕПТ: Зелений гаспачо від Вінченцо Барба

Все буде добре

Інгредієнти на 2 порції:

Цільнозерновий хліб – 2 шматка
Огірки – 4 штуки
Солодкий перець – 2 штуки
Стебло селери
Виноград – 10 ягід
Кріп
Петрушка
Часник
Біле сухе вино – 2 ст.л.
Оливкова олія – 4 ст.л.
Лід – ст.л.
Сіль
Перець

Приготування:

Зрізати з хліба скоринку і розмочити м’якуш в кип’яченій воді.
Нарізати маленькими шматочками очищені від шкірки огірки, перець, часник і селеру.
Нашаткувати зелень і очистити виноград від кісточок.
Перемолоти в блендері хлібний м’якуш, огірки, перець, селера, виноград і зелень.
Додати в масу оливкову олію, вино, лід, а також перець і сіль – за смаком.