PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

РЕЦЕПТ: Солоне сало від Ектора Хіменес-Браво

Все буде добре

Капричіо – це не тільки напрям в живописі і музиці, але й неймовірно поживний і смачний італійський салат. Традиційно страву готують з курячого філе і сухофруктів з горіхами, але Ектор Хіменес-Браво розповів, як готувати його з солоного сала і цитрусів.

Інгредієнти:

1/2 чашка апельсинового соку

1 столова ложка соку лайма

2 столових ложки соєвого соусу

Мелений чорний перець

1/2 зубчика часнику

6 столових ложок олії з виноградних насіння

225 г тонко нарізаного сала

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Сирні кошики від Сергія Калініна

зелена цибуля

свіжий хрін

свіжий імбир

свіжа червона редиска

1 столова ложка кунжутного масла

апельсинова шкірка

Приготування:

Для приготування солоного сала капричіо з дресінгом Юдзу наріжте сало тоненькими шматочками, натріть свіжий імбир і хрін на тертці, наріжте апельсинову шкірку і зелений лук тонкими смужками, а редис – маленькими кубиками. Полийте все кунжутним маслом. Для заправки змішайте апельсиновий сік і сік лайма з соєвим соусом, чорним перцем, тертим часником і олією виноградних кісточок. Полийте дресінгом сало і подавайте до столу.