PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

РЕЦЕПТ: Тарталетки з рибою від Тетяни Литвинової

Все буде добре

Вам знайома ситуація, коли в новорічний вечір на кухні ще купа справ, а радісні і голодні гості вже на порозі? До святкового застілля ще далеко, а перекусити дуже хочеться. Наша Таня Литвинова стверджує, що знає, як зробити очікування свята смачним і оригінальним!

Інгредієнти для основи:

Борошно – 300 г
Масло вершкове – 200 г
Цукор – 100 г
Жовтки – 3 шт.
Соняшникова олія
Горох

Приготування:

Розминаємо виделкою вершкове масло, додаємо цукор, борошно і жовтки.
Ретельно перемішуємо і формуємо з тіста кулю.
Відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
Розкачуємо тісто в пласт товщиною 0,5 см.
Вирізаємо кружечки і викладаємо їх у формочки.
Зверху накриваємо формочки пергаментним папером і в кожну зверху насипаємо горох.
Випікаємо 10 хвилин в духовці при температурі 200 градусів.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Рецепт тарталеток з креветками

Інгредієнти для начинки:

Рікотта або сирний сир – 200 г
Авокадо – 1 шт.
Червона риба (сьомга, лосось) – 150 г
Зелень
Сік лимона

Приготування:

Нарізаємо слайсами солону рибу.
Подрібнюємо очищений авокадо в блендері разом з сирним сиром до консистенції крему.
Викладаємо сирно-авокадный крем на дно кошика.
Додаємо шматочки риби
Скроплюємо соком лимона.
Прикрашаємо гілочками зелені.
Відправляємо на 10 хвилин у духовку, розігріту до 180 градусів.