Фарширована скумбрія від актриси «Коли ми вдома» Тетяни Зіновенко

Все буде добре

Корисна і дешева скумбрія з’являється на вашому столі тільки в засоленому вигляді? Але чудова актриса і свекруха з серіалу «Коли ми вдома» Тетяна Зіновенко знає, як приготувати оригінальну ресторанну страву з ситної скумбрії! Ви нагодуйте цією ресторанною вишуканою смакотою всю родину!

Інгредієнти:

Скумбрія свіжоморожена – 1 шт.

Солодкий болгарський перець – 1 шт.

Цибуля ріпчаста – 1 шт.

Морква – 1 шт.

Свіжі шампіньйони – 200 г

Твердий сир – 100 г

Сметана – 1 ст. л.

Чеасник – 3 зуб.

Сіль – за смаком

 

Перець – за смаком

 

Майоран – дрібка

 

Фенхель – дрібка

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скумбрія у горячому маринаді від Лізи Глінскої.

Приготування:

Нарізати гриби, цибуля, солодкий перець. Моркву натерти на середній тертці. Овочі злегка обсмажити на сковороді разом зі сметаною, сіллю, перцем, майораном і фенхелем.

Скумбрію надрізати уздовж плавця, видалити хребет, зябра, дрібні кістки і чорну плівку. Натерти рибу сіллю, часником і вершковим маслом.

Нашпигувати рибу овочами, посипте твердим сиром. Обернути скумбрію фольгою і поставити в духовку на 15 хвилин. Потім відкрити фольгу і відправити в духовку ще на 5-7 хвилин, щоб риба зарум’янилася.