PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Ситний теплий салат з квасолею проти зайвих кілограмів

Все буде добре

Ви вважаєте, що дієтичним салатом не можна наїстися? Фіналіст проекту «Зважені та щасливі-4» Олег Січак поділився своїм авторським рецептом поживного, ситного і низькокалорійного теплого салату з квасолею, який можна спокійно їсти і при цьому не набирати вагу.

Інгредієнти:

Квасоля – 1 ст.

Морква – 2 шт.

Свіжий кріп – 50 г

Сира скумбрія – 400 г

Мед – 1 ч. л.

Оливкова олія – ​​1/2 ч. л.

Лимонний сік – 2 ст. л.

Морська сіль

Чорний перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтичні квасолеві котлети від Ігоря Обуховського.

Приготування:

Нарізану соломкою моркву запікати в духовці 10 хвилин при температурі 180 градусів. Потім змішати подрібнене філе відвареної скумбрії з відвареною квасолею і печеною морквою.

Заправити салат соусом з рослинної оливкової олії, лимонного соку та меду. Сіль і перець додати за смаком. При подачі прикрасити зеленню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дешева квасоля – особистий дієтолог! Поради Світлани Фус.

Варена риба допоможе вивести холестерин з організму, а також наситити його корисним білком. Біла квасоля поліпшить травлення і приборкає апетит. До того ж, у цього салату дуже цікавий смак за рахунок поєднання різних інгредієнтів і смачного соусу.