Суп-пюре з курячими серцями і шлунками від Ігоря Місевича

Все буде добре

Не знаєте, як урізноманітнити раціон недорогою, але смачною їжею? Ми підкажемо, що для цього необхідно! Приготуйте незвичайний суп-пюре з субпродуктів! Курячі серця і шлуночки здивують своїм несподіваним смаком в цій незвичайній страві! А рецептом з нами поділився кулінар Ігор Місевич.

Інгредієнти:

Курячі серця і шлунки – 600 г

Картопля – 3 шт.

Цибуля – 1 шт.

Сіль – 1/3 ч. л.

Рослинна олія – ​​1 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їмо і скидаємо вагу: суп-пюре для схуднення.

Приготування:

Курячі серця і шлунки відварити, злити бульйон. Залити підсоленою водою.

Додати спеції, проварити 15 хвилин. Відварити картоплю. Обсмажити цибулю. Змішати відварену картоплю.

Подрібнити у блендері до стану пюре, додати бульйон з сердець і шлунків.

Перед подачею прикрасити суп нарізаними субпродуктами.