PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Кекси з курячих субпродуктів від фіналіста «МайстерШеф» Самвела Адамяна

Все буде добре

А ви теж викидаєте курячі серця, шлуночки і печінку, бо не знає, що з них можна приготувати? Учасник проекту «МайстерШеф» Самвел Адамян вирішив зруйнувати стереотип і приготувати ресторанну страву з непоєднуваних на перший погляд продуктів – кекси з тельбухів в вершково-огірковому соусі!

Інгредієнти:

Курячі субпродукти (серце, шлуночки, печінка)  300 г

Вино червоне 200 мл

Яйце 2 шт.

Цукор  1 ч. л.

Апельсин  1 шт.

Часник 3 зуб.

Огірок солоний  2 шт.

Вершки  100 мл

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вірменський плов від учасника «МастерШеф» Самвела Адамяна.

Приготування:

Субпродукти вимочити у вині і відварити. Апельсин і часник дрібно нарізати, змішати, злегка обсмажити. Зварені субпродукти нарізати кубиками, змішати з масою з апельсина і часнику, додати цукор, перець, сіль.

Отриманий фарш розкласти по формах для кексів. Ложкою збити 2 яйця і залити їх у формочки з фаршем. Запікати в духовці протягом 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Для соусу дрібно нарізати солоні огірки, пасерувати на повільному вогні. Додати вершкове масло і борошно, обсмажити. Після залити вершками. Довести до кипіння і томити на повільному вогні 10 хвилин.