Голландський весняний салат з хріном від Сергія Калініна

Все буде добре

Якщо ваша шкіра стала сухою, ламаються нігті, і ви відчуваєте сонливість і втому – найімовірніше, ви страждаєте від гіповітамінозу! А ось які продукти треба їсти, щоб поповнити запас вітамінів і більше не стикатися з цією проблемою, знає наш кулінарний експерт – Сергій Калінін.

Інгредієнти:

Цвітна капуста (квіточки)  500 г

Волоські горіхи  1 склянка

Відварена червона квасоля  1 склянка

Насіння граната  1/2 склянки

Салат  пучок

Хрін  1 ст. л.

Часник  1 зубчик

Біла цибуля половина голівки

Мед  1 ч. л.

Мускатний горіх  1 ч. л.

Рослинна олія  ​​2 ст. л.

Сметана  1 ст. л.

Оцет  1 ч. л.

Сіль, перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грецький салат «Афіни» від кулінара Вінченцо Барба.

Приготування:

Порізати капусту, змастити заправкою з оливкового масла, солі, перцю і мускатного горіха і запекти в духовці при 150С протягом 20-30 хвилин.

Для соусу в блендері змішати хрін, часник, цибулю, мед, оцет, оливкову олію, сіль, перець і сметану.

До готової капусти додати відварену квасолю, насіння граната і горіхи. Заправити готовим соусом. Подавати на листі салату.