Салат з селерою: вітамінний і низькокалорійний

Все буде добре

Хочете дізнатися, чим без докорів сумління наїдається на ніч, але при цьому залишається стрункою фіналістка всесвітнього конкурсу краси «Міс Всесвіт-2014» Діана Гаркуша? Вона розкрила свою таємницю, вкриту мороком! Діана повідала рецепт вітамінного і низькокалорійного салату з селерою.

Інгредієнти:

Корінь селери – 1 шт.

Кисле яблуко – 1 шт.

Волоський горіх без шкірки – 1/4 ст.

Червонокачанна капуста  1/2 головки

Сік лимона  2 ст. л.

Петрушка  1 пучок

Кріп  1 пучок

Чорний кунжут  2 ч. л. насіння

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Салат з сочевиці і буряка від ведучої Даші Трегубової.

Приготування:

Очистити шкірку яблука і корінь селери. Корінь селери, яблуко і капусту нарізати соломкою, горіхи подрібнити. Всі інгредієнти перемішати в мисці.

Для приготування заправки з‘єднати нежирну сметану та сік лимона. Додати сіль, перець, цукор за смаком, подрібнену зелень. Ретельно перемішати. Змішати всі інгредієнти з заправкою. Ретельно перемішати.

Подати на великому блюді, прикрасивши волоським горіхом, листям селери, присипавши насінням кунжуту.