Полента з яблуком і ванільним йогуртом

Все буде добре

Ваша дитина щосили відмовляється їсти каші вранці? А сніданки перетворюються на справжні гладіаторські бої між вами і чадом? Вашій дитині більше не доведеться пересилювати себе, адже він сам буде просити добавки самої смачної каші в світі – полента з яблуком і ванільним йогуртом!

Інгредієнти:

Кукурудзяна крупа – 6 ст. л.

Йогурт без добавок – 5 ст. л.

Мед – 3 ч. л.

Ванільний цукор – 2 ч. л.

Яблуко – 2 шт.

Волоські горіхи – 1 ст. л.

Щіпка кориці

Лимонний сік

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десерт з йогуртом від Тетяни Литвинової.

Приготування:

Залити поленту окропом і запарити її протягом 5-7 хвилин. Ретельно перемішати 5 столових ложок йогурту з 30 грамами ванільного цукру до однорідної маси.

Нарізати яблуко тонкою соломкою і скропити його лимоном. Готову поленту спочатку полити медом, додати дрібку кориці, волоські горіхи, суміш йогурта з ванільним цукром. Перемішати.

Залишити три чайні ложки ванільно-йогуртової суміші і три половинки горіха для прикрашання.

Зробити невеликі башточки з отриманої суміші каші. Викласти наверх кожної башточки терте яблуко, маленьку чайну ложку йогурту і половинку горіха.