PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Соус з ківі до свинини від кулінара Ігоря Місевича

Все буде добре

Свинина і ківі – несумісні продукти? Ігор Місевич, кулінарних справ майстер, вважає, що їх поєднання є ідеальним, особливо якщо приготувати шашлик зі свинини під соусом з ківі. Ви будете вражені цим смаковим нововведенням!

Інгредієнти:

Ківі – 5 шт.

Цибуля – 2 шт.

Цукор – 3 ст. л.

Перець чорний – ½ ч. л.

Сіль

Цукор – 2 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яблучний соус до курки від кулінара Ігоря Місевича.

Приготування:

Для соусу з ківі перетерти через сито ківі, змішати з підсмаженою цибулею, додати мед, цукор, сіль, перець за смаком. Збити блендером.