Свинячі щоки з яблуками і капустою від Сергія Калініна

Все буде добре

Ви вважаєте, що зі свинячих щік нічого путнього не вийде, а ви лише витратите гроші даремно? Кулінарний експерт Сергій Калінін стверджує, що всього за 30 гривень він перетворить ваш щоденний обід в бенкет! А все завдяки делікатесу, який в ресторанах коштує близько 200 доларів!

Інгредієнти:

Свинячі щоки – о, 5 кг

Соняшникова олія – ​​4 ст. л.

Сухий чай – 2 ст. л.

Яблука – 4 шт.

Лимон – 1 шт.

Майоран – 1 гілочка

Орегано – 1 гілочка

Капуста білокачанна – 300 г

Болгарський перець – 200 г

Сіль – за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рубаний курячий рулет з сиром та журавлинно-апельсиновим соусом.

Приготування:

М’ясо очистити від жиру і проварити протягом 15 хвилин. Чай залити окропом, зварене м’ясо маринувати в заварці протягом 1 години.

Нарізати кружечками в 3-4 сантиметри і обсмажити на сковороді з соняшниковою олією по 2 хвилини з кожного боку.

Капусту нашаткувати. Яблука і перець нарізати дольками. У горщик скласти м’ясо, яблука, капусту, перець додати орегано, майоран, трохи води.

Відправити в духовку при температурі 170 градусів на 20 хвилин.