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
Кулинар Игорь Мисевич открыл украинский ресторан в Польше | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Кулінар Ігор Місевич відкрив український ресторан у Польщі

Все буде добре

Кулінарний експерт «Все буде добре» і «Все буде смачно» Ігор Місевич став шеф-кухарем польського ресторану української кухні IF! Ексклюзивно для сайту СТБ улюблений кулінар глядачів розповів, як йому вдалося втілити свою мрію в життя, які фірмові страви подають у закладі та його подальшу роботу на СТБ.

Ігоре, як вам вдалося відкрити заклад української кухні в іншій країні?

По-перше, було бажання, по-друге – однодумці і звичайно допомога професійних архітекторів! Пропозиція стати шеф-кухарем цього ресторану поступила мені ще в жовтні 2014 року. І я погодився, адже завжди мріяв просувати українську кухню! Я сподіваюся, що це лише початок мережі ресторанів IF у Європі. Хоч це й інша країна, але якщо готуєш з любов’ю і маєш бажання, то все вийде.

мисевич

С коллегами по ресторану

Відкриття відбулося зовсім нещодавно – 5 червня. Чи багато людей відвідали IF за цей час?

Відвідувачів поки що не дуже багато. Але ми ще не доробили літню площадку! А оскільки ресторан розташований на березі Балтійського моря, то це має збільшити кількість охочих скоштувати наші страви. До речі, всі, хто вже побував, дуже задоволені і відгукуються лише добрим словом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свинячі реберця з карамелізованими яблуками від Ігоря Місевича.

В ресторані українська кухня, чи багато земляків вже навідались до вас?

В основному заходять поляки, німці, білоруси… Українці ж поки що тільки у Facebook відписуються та обіцяють завітати.

мисевич

Новый ресторан в городе Сопот

Розкажіть, які фірмові та традиційні страви подаються у ресторані?

Бануш з грибами, вареники з картоплею та пармезаном, вареники з кроликом з пармезановим соусом і, звісно, тартар із сала. А ще в нас подається фірмовий салат IF в’ялена куряча грудка під шубою та фірмовим соусом. Я та команда готуємо всі страви власними руками: домашній сир, наливки, квас, в’ялене м’ясо, ковбаски і т. д. я вважаю, що наш бануш краще палєнти, а правильно зроблені вареники з гарним соусом набагато смачніші за равіолі! Тому у нас здорова та оновлена українська кухня!

мисевич

Запечене порося у ресторані IF

Як збираєтесь поєднувати роботу в ресторані та зйомки на СТБ?

Я сподіваюся, що СТБ не буде забувати про мене, а я – про нього. Мене можна побачити щосуботи з прекрасним майонезом. Я СТБ не зраджую! І знаю та впевнений, що все буде добре.