Улюблений салат Наомі Кемпбелл з тунця та авокадо

Все буде добре

Отже, готуємо салат за рецептом від Наомі Кемпбелл! Вона любить цей салат і швидше за все, цей рецепт і є секретом її стрункості. Для того, щоб приготувати салат за фірмовим рецептом Наомі Кемпбелл, нам знадобиться:

– Філе тунця;

– Волоський горіх;

– Кунжутна олія;

– Горіхове масло;

– Соус васабі;

– Соєвий соус;

– Сік лимона;

– Листя салату;

– Авокадо;

– Імбир;

– Червона капуста;

Приготування:

Філе тунця потрібно розрізати на бруски товщиною 1,5-2 см і обсмажити на добре розігрітій сковороді з оливковою олією з усіх боків. Дуже важливо щоб усередині філе тунця залишалося практично сирим. Для заправки до салату в блендері ми подрібнюємо обсмажені шматочки волоських горіхів, кунжутну або горіхове масло, соус васабі, соєвий соус, сік одного або двох лимонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фруктово-йогуртовий десерт

Руками розірвати листя салату, розрізати на часточки авокадо, подрібнити імбир і червону капусту. На тарілку красиво викласти заправку для салату, овочі і тунець. Готовий салат прикрасити зеленою цибулею і кінзою, можна подавати додатково з заправкою.

Салат готовий! Смачного!