Обираємо кабачки та патісони без отрути

Все буде добре

Дивіться сьогодні (9 липня) о 16.00 в тележурналі «ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ»:

Правильно вибираємо кабачки і патісони!

Влітку страви з кабачків та патісонів просто незамінні, адже кількість всіх вітамінів і мікроелементів, які в них міститься навряд чи можна перерахувати. Але якщо помилитися у виборі, то замість вітамінної бомби, ми можемо отримати отруйного ворога. Як цього не допустити, розповість Андрій Бабаєв.

Як обрати і зберігати цибулю протягом року?

Сьогодні разом з Костянтином Грубичем ми поговоримо про те, як вибрати якісну цибулю. Навіть цей, звичайний, овоч може бути оброблений сильними хімікатами і містити небезпечні речовини. Як не помилитися при купівлі, і зберегти його запаси до самої весни, дивіться у сьогоднішньому випуску!

Літній салат з кус-куса з овочами від Литвинової

Вашим рідним набридли салати, які через 10 хвилин течуть і швидко псуються? Тетяна Литвинова відкриє секрет вітамінного салату, який збагатить організм корисними властивостями, збереже форму і не зіпсується в спеку.

Незвичайні рулетики з баклажанів – додаємо авокадо і базилік!

Іноді, щоб здивувати гостей, не обов’язково вигадувати нову страву, досить просто звичний рецепт піднести трішки інакше. Сьогодні Ігор Місевич за 20 хвилин продемонструє, як приготувати незвичну страву з баклажанів, яке ви точно ще не куштували.

Особливості та небезпеки баклажана – як вибрати?

Влітку ми часто використовуємо баклажани для смаження, запікання і консервації, абсолютно не здогадуючись, що замість вітамінів, вживаємо справжня отрута. Як не помилитися при виборі цього овоча розповість експерт-технолог Андрій Бабаєв. НЕ пропустіть!

Як вибрати безпечну капусту

Навчившись правильно обирати капусту, ви можете врятувати життя собі та своїм близьким, запевняє Костянтин Грубич. Про що ви обов’язково повинні пам’ятати при покупці брокколі, білокачанної та цвітної капусти, дізнаєтеся сьогодні!