Шашлик з кабачків від Ігоря Місевича

Все буде добре

Шашлик з кабачків стане до смаку не тільки вегетаріанцям! Кулінар Ігор Місевич запевняє, що ця страва стане відмінною альтернативою звичному м’ясного шашлику!

Інгредієнти:

Молоді кабачки – 2 шт.

Грудка куряча – 1 шт.

Сир твердий – 50 – 80 г

Часник – 2 зубчики

Оливкова олія

Сіль, чорний мелений перець – за смаком

Базилік – кілька листочків

Соус:

Помідор печений – 1 шт.

Болгарський перець (печений) червоний – 1 шт.

Овочевий бульйон – 100 г

Сіль, перець

Паприка солодка

Як готувати:

Молоді кабачки нарізати смужками (товщина – близько 0,5 см). Кинути в окріп на 2-3 хвилини. Тоді кабачки пом’якшаться і будуть легко скручуватися в рулети.

Філе курки нарізати тонкими довгими смужками. Злегка відбити. Посолити, поперчити. Додати товчений часник, все перемішати. І залишити м’ясо маринуватися (10-15 хвилин).

Пом’якшені кабачки змастити соусом, викласти смужки курячого філе, змастити їх соусом, викласти листочки базиліка, накрити смужками сиру. Скрутити рулетики. Сколіть їх дерев’яними шпажками і запікайте при температурі 180 градусів 25 хвилин.