Обережно! Диня може вас вбити!

Все буде добре

Дивіться сьогодні (20 серпня) о 16.00 в тележурналі «ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ»:

Вибираємо диню

Ви довго придивлялися, купуючи диню, та все одно принесли додому не стиглу і несмачну? Будьте обережні, адже вона може нашкодити вашому здоров’ю! Як навчитися обирати якісну, соковиту і м’яку диню без нітратів, розповість Андрій Бабаєв!

Курка в дині – новий дивовижний рецепт

Хочете порадувати рідних незвичайною та водночас легкою вечерею? Приготуйте курча, запечене в дині, за рецептом Сергія Калініна. Ця смачна страва додасть святкового настрою і не забере багато часу!

Краса за лічені хвилини – експрес-маски Голлівуду

Щоб макіяж виглядав ідеально, приховував всі недоліки та був стійким весь день, шкіру слід ретельно підготувати. Кращий спосіб – це нанести освіжаючу експрес-маску з дині! Улюбленими косметичними рецептами світових зірок з вами поділиться Ольга Метельська.

Робимо маринований кавун по-молдавськи

Мрієте взимку ласувати смачним кавуном? Достатньо лише приготувати мед та гірчицю з червоного, соковитого кавуна! Сьогодні експерт поділиться секретами приготування двох дивовижних страв.

Маска для обличчя від Євгенії Власової

Під палким сонцем ваша шкіра втратила вологу? Маска з кавуна і сиру за рецептом співачки Євгенії Власової виправить цей недолік! Ваша шкіра знову стане ніжною, зволоженою та виглядатиме здоровішою!

Вибираємо кавун

Кінець літа – справжнє свято для любителів кавунів. Та він може зашкодити вашому здоров’ю! Як запобігти отруєнню, знає експерт Андрій Бабаєв!

Мармелад з кавунових кірочок від Лізи Глінської

Хочете приготувати мармелад з того, що ви викидаєте з чистим серцем і навіть не уявляєте, що з нього може вийде дуже смачне блюдо? Кулінар Ліза Глінська знає, як робити цю смакоту з… кавунових кірочок!