Овочевий салат в яблучному соці

Все буде добре

Щороку ви консервуєте салати у банці за одним рецептом? Приготуйте його по-новому! Улюблений кулінар Аллочка Ковальчук визначила кращі рецепти консервації, автори яких стали переможцями конкурсу від “Олейна”. Одним з них виявився овочевий салат в яблучному соці!

Інгредієнти:

Морква – 500 г

Солодкий перець – 500 г

Томати- 500 г

Часник- 1 зуб.

Цибуля – 3 шт.

Яблучний сік – 250 мл

Олія- 50 г

Цукор – 50 г

Сіль- 50 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луковый конфитюр к мясу от Винченцо Барба.

Приготування:

Моркву, солодкий перець і помідори вимийте, наріжте соломкою.

Цибулю наріжте кільцями, а часник подрібніть і обсмажте їх разом на сковороді до золотистого кольору.

Додайте моркву, помідори з перцем, смажте ще 5 хвилин. Викладіть овочі в каструлю, додайте яблучний сік, цукор з сіллю та перемішайте.

Після виділення соку прокип’ятіть салат протягом 30-45 хвилин, розлийте в стерилізовані банки і законсервуйте.

Смачного!