Дивовижні баклажани з яблуками

Все буде добре

У якому вигляді ви тільки не куштували баклажани: рулетики, рагу, пиріг, навіть баклажани на грилі! Прийшов час урізноманітнити свої смакові потреби! Аллочка Ковальчук визначила кращі рецепти консервації, автори яких стали переможцями конкурсу від “Олейна”. Одним з них стали консервовані баклажани з яблуками!

Інгредієнти:

Баклажани – 1 кг

Помідори – 1 кг

Солодкий перець – 0,5 кг

Цибуля – 0,5 кг

Яблука кисло-солодкі – 2 шт.

Олія – 200 г

Сіль, чорний перець за смаком.

ЧИТВЕЙТЕ ТАКОЖ: Луковый конфитюр к мясу от Винченцо Барба.

Приготування:

Помийте та очистіть всі овочі від шкірки, видаліть насіння. Баклажани наріжте кубиками, солодкий перець соломкою, цибулю півкільцями, помідори часточками.

Яблука натріть на великій тертці. Олію вилліть в глибоку пательню, нагрійте та обсмажте в ній цибулю.

Потім по черзі додайте туди помідори, баклажани, солодкий перець, яблука. Тушкуйте до напівготовності, додайте сіль і чорний перець.

Отриману суміш розкладіть по банках та простерилізуйте.

Смачного!