Злакове енергетичне печиво від Сергія Калініна

Все буде добре

Вважаєте, що купили корисну дієтичну випічку, а насправді виявляється, що вона жирна і шкідлива? Така проблема відома й тренеру Аніті Луценко. І першим погодився допомогти наш експерт-кулінар Сергій Калінін і поділився рецептом дійсно корисної і низькокалорійної випічки!

Інгредієнти:

Борошно – 160 г (склянка з гіркою)

Розпушувач – 1/2 ч. л.

Кунжут – 1 ст. л.

Насіння льону – 1 ст. л.

Насіння соняшнику – 2 ст. л.

Цукор – 1/2 ст. л.

Рослинна олія – 3 ст. л.

Вода – 1/3 ст.

Сіль – на кінчику ножа

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винное печенье от победительницы Холостяка.

Приготування:

Просіяти борошно. Додати розпушувач,  цукор, сіль, частину насіння.

Влити олію і воду, замісити еластичне тісто.

Ножем вже на деку порізати лист тіста. Присипати насінням.

Випікати на пергаменті, при температурі  180С близько 12-15 хвилин.

Смачного!