PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Конфі з курячих шлунків від Алли Ковальчук

Все буде добре

Сімейного бюджету вистачає тільки на дешеві субпродукти, але ви не знаєте, як їх правильно приготувати? У нас є рішення! Ми знаємо як готувати оригінальне конфі, від якого ваші рідні просто не зможуть відмовитись! Наш кулінарний експерт Аллочка Ковальчук розповіла про всі секрети приготування курячих шлуночків!

Складові:

Курячі шлунки – 500 г

Лимон – цедра

Цибуля – 1 шт.

Лавровий лист, чебрець, розмарин

Перець чорний (мелений і горошок)

Часник – 1 гол.

Вершкове масло – 50 г

Сіль

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китайська бита курка Бань-Бань від Сергія Калініна.

Приготування:

Ошпарте шлунки окропом.

Зніміть плівку і жорсткі перегородки.

Замаринуйте на 3 години в суміші подрібненої цибулі, цедри лимона і спецій.

Промокніть шлунки паперовим рушником.

Подрібніть часник, додайте до шлунків вершкове масло і томіть на пательні протягом 3 годин.

Смачного!