Буряковий тарт від кулінара Ектора Хіменес-Браво

Все буде добре

Всім відомі корисні властивості такого овоча як буряк! Але як його смачно ввести в свій раціон, знає не кожен. А ось кулінар міжнародного масштабу Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом неймовірної страви з буряка – корисного і ситного бурякового тарта.

Інгредієнти для тіста:

Вершкове масло або маргарин  150 г

Борошно  250 г

Цукор  1 ч. л.

Соль

Яйця 2 шт.

Інгредієнти для начинки:

Буряк 4 шт.

Сир 300 г

Вершкове масло або маргарин  50 г

Чебрець 4 веточки

Цукор  100 г

Сіль  1/2 ч. л.

Перец

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишуканий пудинг зі звичайної буряків від Алли Ковальчук.

Приготування:

Змішати борошно, масло, сіль, яйця, цукор до однорідної маси. Залишити на 30 хвилин при кімнатній температурі.

Для приготування карамелі цукор висипати в сковороду, нагріти. Перемішати до повного розчинення, додати невелику дрібку солі, масло, чебрець.

Буряк нарізати кружечками, викласти в карамель на дно дека, залити карамеллю. Зверху буряка в карамелі розкласти шар подрібненого сиру.

Розкачати листкове тісто так, щоб воно покрило буряк в каструлі. Помістити тісто зверху буряка, заправляючи краї вниз дека.

Помістити блюдо в духовку і запікати 30 хвилин на температурі 180 градусів. За допомогою тарілки більшого діаметру, переверніть блюдо так, щоб воно виявилося на тарілці. Подавати теплим, прикрасити залишилася гілочкою чебрецю.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля