Рибний пиріг з ананасами від Алли Ковальчук

Все буде добре

Алла Ковальчук знає яка страва на вашому святковому столі буде вишуканою, та водночас простою у приготуванні. Наш кулінарний експерт розповіла про всі етапи створення дивовижного рибного пирога з ананасами, який обов’язково буде до смаку всім вашим гостям.

Складові:

Рибне філе – 400 г

Борошно – 300 г

Вершкове масло – 100 г

Ананас – 300 г

Сметана – 150 г

Сіль – 0.3 ч. Л.

Розпушувач – 1 ч. л.

Яйця – 1 шт.

Морква – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Индейка под клюквенным соусом от Сергея Калинина

Приготування:

З борошна, вершкового масла, сметани і солі замісити тісто. Зліпити з нього кулю і прибрати до холодильнику на 20 хвилин.

Рибу відокремити від кісточок, філе подрібнити на шматочки.

Подрібнену моркву і цибулю обсмажити на олії.

Ананас подрібнити на маленькі шматочки.

Тісто розкатати відповідно до розміру дека.

На тісто помістити половину обсмажених овочів, потім рибу. Поверх риби помістити другу частину овочів.

Начинку полити збитим білком.

Краї тіста нарізати на смужки по всьому периметру.

Зверху зліпити частини риби, потім змастити жовтком.

Між смужками помістити шматочки ананасу. Сформувати хвіст і голову риби.

Смачного!