Топ-3 неймовірних соусів до каші від Сергія Калініна

Все буде добре

Ваші рідні неохоче їдять корисні каші? Не знаєте, як приготувати крупу, щоб надати їй нового смаку? Сергій Калінін стверджує, що за допомогою його соусів можна зробити смачною будь-яку кашу! Три неймовірних і зовсім різних соуси зможуть додати повсякденній їжі трішечки свята!

Морквяно-лимонний соус до ячної каші

Складові:

Морква (відварна) – 2 шт.

Мікс оливкової та соняшникової олії – 4 ст. л.

Цедра лимона – 0,5 шт.

Базилік – 0,5 пуч.

Коріандр мелений – 1 ч. л.

Сіль за смаком

Цукор – 2 ч. л.

Вода

Приготування:

Морква припустити з маслом, водою (1: 1) і цукром в сотейнику, до випарювання, накривши кругом з пергаменту.

Готову моркву нарізати кружечками, додати до неї цедру лимона, мікс оливкової та соняшникової олії, базилік, коріандр мелений. Подрібнити в блендері.

Додати воду в такій кількості, щоб соус по консистенції став схожий на негусто сметану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжний сир фета від Костянтина Грубича

Квасоляно-томатний соус до пшеничної каші

Складові:

Квасоля (відварена) – 1 ст.

Помідори у власному соку – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

Часник – 2 зуб.

Кінза – 50 г

Перець чилі – 3 слайси

Кмин – 1/4 ч. л.

Сіль перець.

Приготування:

Цибулю подрібнити, обсмажити разом з часником, перцем чилі і кінзою.

Додати помідори у власному соку і спеції, тушкувати ще 2 хвилини.

Додати квасолю. Перемішати в блендері.

Яблучно-вершковий соус до кукурудзяної каші

Складові:

Яблука – 3 шт.

Вершки – 0,5 ст.

Натертий хрін – 1 ч. л.

Сіль, цукор.

Кориця – ¼ ч. л.

Соєвий соус – 1-2 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємо рибний крамбл з Самвелом Адамяном!

Приготування:

Яблука натерти на тертці (нам знадобиться 1 ст. Подрібнених).

З’єднати всі компоненти, ретельно перемішати.

СМАЧНОГО!