Топ-5 фрешів для схуднення від Тетяни Денисової

Все буде добре

Ох, вже ці зайві кілограми не дають спати спокійно! Однак деякі люди примудряються завжди підтримувати своє тіло у відмінній формі. Хореограф Тетяна Денисова прийшла в студію шоу «Все буде добре», щоб поділитися рецептами фрешів, які допомагають їй не набирати зайві кілограми.

«У мене є один секрет, – зізналася Тетяна Денисова. – Я кожен день робочого тижня випиваю склянку фрешу. Для кожного дня у мене є свій фреш, у якого відповідно свої завдання».

Огірково-лимонний фреш

Якщо пити огірково-лимонний фреш не рідше двох разів на тиждень, то досить скоро відчуються зміни в метаболічній функції організму. Сік очищає і дає додаткову енергію. Для приготування огірково-лимонного фрешу знадобиться огірок і сік половини лимона. З очищеного від шкірки огірка приготувати пюре. Змішати огіркове пюре з соком лимона.

«Імбирна бадьорість»

2 яблука, 2 апельсини, кубик (2х2 см) свіжого імбиру. Цей напій з гострим смаком готується швидко і легко. Вимийте яблука і поріжте їх на шматочки, зніміть шкірку з імбиру і апельсина, залишивши м’якоть. Потім вичавіть сік – і насолоджуйтеся!

Для виведення токсинів

Якщо ви вживаєте дуже багато м’яса, вам рекомендується цей сік: 2-3 шт. моркви, 1/2 огірка, 1/2 буряка з листям.

Яблучно-буряково-селеровий фреш

Мікс зі свіжих соків яблука і селери відновлює обмін речовин в організмі, виводить токсини. Для приготування яблучно-селерового фрешу знадобиться 3 стебла селери, яблуко і половина невеликого буряка. Помістити в соковижималку селеру, яблуко і буряк. Перемішати отриманий мікс.

Гарбузово-морквяно-яблучний фреш

Найкращий ефект гарбузовий сік дає у поєднанні з морквяним і яблучним соками. Розводять його в пропорції 1:1:1. Помістіть в соковижималку очищені гарбуз, моркву і яблуко. Перемішайте отриманий мікс.

Поради з приготування і вживання фрешів

Соки-фреш-и-похудениеПеред тим як приступити до щоденного вживання фрешів, проконсультуйтеся з лікарем і переконайтеся в тому, що той чи інший фреш не зашкодить вам.

У свіжих соках міститься багато клітковини. Вона і є натуральним сорбентом, який нормалізує роботу кишківника.

Також в соках є солі калію – вони виводять непотрібну рідина. Корисно для тих, у кого хворі нирки.

Свіжовичавлені соки наповнюють шлунок, але не обтяжують його, добре втамовують спрагу і притупляють почуття голоду.

Найбільшу користь приносять овочеві соки, але щоб поліпшити їх смакові якості, додавайте в них фрукти.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAСоки виводять зайву рідину, не вимиваючи запаси калію. Так можна позбутися набряків і підтримати серце.

Розвантажувальний тиждень на свіжих соках сприяє швидкому схудненню. Можна не просто позбутися від декількох кілограмів, але і поліпшити колір обличчя, стабілізувати обмін речовин.

Якщо ви п’єте овочеві фреші окремо, не змішуючи їх між собою, потрібно починати пити з невеликої кількості: близько 50 г за раз, розбавивши його навпіл водою. Інакше може з’явитися подразнення слизової шлунка.

Всі овочеві фреші, крім бурякового, потрібно випивати відразу після приготування, адже з часом багато корисних властивостей губляться. Їх рекомендують пити не менше ніж за 30 хвилин до прийому їжі, щоб не посилювати процес бродіння в кишечнику.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Вибираємо купальник за типом фігури.

Найкраще пити фреш натщесерце вранці і за 3 години до сну. Він має бадьорити і, якщо вживати їх перед сном, можуть викликати безсоння.

Не варто заважати сік металевою ложкою – метал руйнує вітамін С.

Зазвичай соки не зберігаються і не піддаються термічній обробці. Але якщо є потреба в зберіганні, кращий варіант – розливати в пластикові пляшки, щільно закривати кришкою і моментально заморожувати. Так зберігається набагато більше вітамінів, а процес заморозки ще і структурує рідину.

Користь фрешів

1276029514_D4F0E5F8203033Огірковий сік – дуже добре впливає на ріст волосся і нігтів, зміцнює серцево-судинну систему. Він корисний при низькому кров’яному тиску, заспокоює нерви, покращує пам’ять і добре очищає організм від токсинів.

Сік лимона. У лимоні є органічний калій, який надає корисну дію на роботу нирок і серцево-судинної системи. Ще він виводить з організму токсини і шлаки.

Апельсиновий фреш багатий не тільки вітаміном С, але і різними мінералами і антиоксидантами. Регулярне його вживання може запобігти виникненню таких хронічних захворювань, як рак і ішемічна хвороба серця.

Свіжовичавлені соки з яблук при щоденному вживанні здатні наділити організм всіма необхідними мікроелементами і вітамінами. Яблучний сік має захисну дію на мозок. Сік зміцнює імунну систему, тонізує організм, знижує рівень холестерину, запобігає утворенню каменів у нирках.

Імбир стимулює травлення і допомагає позбутися від токсинів, які можуть потрапити в травну систему.

1276029514_D4F0E5F8203035Морковяний сік – в ньому є каротин, нікотинова кислота і багато вітаміну Е. Морквяний сік зміцнює волосся, роблячи їх блискучими і сильними. Надає особі гарний колір шкіри, заспокоює нервову систему. Він покращує апетит, травлення, структуру зубів і корисний для втомлених очей.

Сік буряка знижує кров’яний тиск, добре очищає організм, покращує пам’ять, корисний для жіночого здоров’я. Це дуже сильний засіб – якщо випити його нерозбавленим, може піти обертом. Зазвичай сік з буряка приймають в суміші з морквяним, поступово збільшуючи кількість в суміші. Перед вживанням буряковий сік повинен кілька годин постояти в холодильнику.

Селеровий сік – відмінний засіб для підтримки гарного самопочуття (очищає організм від токсинів).

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Холодний суп від Євгена Литвинковича.

Гарбузовий сік – знижує рівень холестерину в крові, добре очищає організм, корисний гіпертонікам, заспокоює нервову систему, хороший для підтримки в нормі сексуального здоров’я.

В одній склянці фрешу вітамінів і корисних речовин в десятки разів більше, ніж в цілому пакеті магазинного соку. Приготуйте фреш собі і коханій людині – так ви зробите йому приємно і подбаєте про його здоров’я!