Готуємо коропа з учасницею «МастерШеф. Діти» – Катею Ільяшик!

Все буде добре

В гостях у «Все буде добре» учасниця шоу «МастерШеф. Діти» – Катя Ільяшик готова довести, що вона справжній професійний повар! Їй довелося покинути проект через помилки, яких вона припустилась в приготуванні риби. Але тепер Катюша готова виправити всі погрішності і приготувати коропа з гарбузовим пюре під апельсиновим соусом, як справжній «МастерШеф»!

Складові:

Короп – 1 шт.

Гарбуз (нарізаний кубиками) – 200 г

Сік апельсину – 1 шт.

Цукор – 1 ст. л.

Вершкове масло – 50 г

Розмарин – щіп.

Часник – 2 зуб.

Чебрець – 1 гіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтичний рисовий рулет для ласунів від Аніти Луценко.

Приготування:

Рибу очистіть, виріжте філе. Обсмажте на олії. Додайте сіль, перець, вершкове масло.

Гарбуз наріжте кубиками. Додайте чебрець і часник. Запікайте в духовці при температурі 170 С протягом 20 хвилин.

Гарбуз перетріть через сито або перебийте у блендері. Приготуйте апельсиновий соус. Видавіть сік апельсина, натріть цедру. Обсмажте на сковороді.

Додайте цукор, сіль, перець, вершкове масло. Перетріть через сито. Подавайте рибу з гарбузовим пюре і апельсиновим соусом.

Смачного!