Зігріваючий борщ-пюре від Алли Ковальчук

Все буде добре

Вам набридло спостерігати за тим, як ваші діти виловлюють з борщу капусту і буряк? Цю проблему вирішить борщ-пюре, який зігріє вас в останні дні зими! А незвичайним рецептом цього супу поділилася кулінарний експерт Алла Ковальчук.

Інгредієнти:

Морква – 1 шт.

Буряк – 1 шт.

Капуста білокачанна – ¼ качана

Картопля – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

Селера – 1/2 кореня

Яблуко – 1 шт.

Часник – 2 зубчики

Оливкова олія – ​​6 ст.л.

Сіль, перець – за смаком

Томатне пюре – 2 ст. л.

Сметана для заправки – 3 ст.л.

Зелень – пучок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Традиційний суп Калья від Алли Ковальчук.

Приготування:

Подрібнити часник і цибулю, натерти селеру і моркву. Обсмажити їх до м’якості.

Нашинкувати капусту, картоплю, яблука очистити і нарізати великими кубиками, буряк – маленькими.

Додати томатну пасту. Протушкувати їх на сковороді 5 хвилин, потім додати в воду і варити приблизно 15 хвилин. Дати охолонути.

Борщ перелити в блендер, подрібнити і розлити по тарілках. Перед подачею додати ложку сметани.