Гречаники від ведучого Павла Костіцина

Все буде добре

Ви шалено любите гречану кашу, але вона вам трохи набридла? Тоді приготуйте суперсмачні гречаники! Секретом своєї улюбленої страви поділиться Павло Костіцин, якому часто готувала гречаники мама.

Інгредієнти:

Гречка – 1 ст.

Cир – 100 г

Яйця – 1 шт.

Молоко – 50 мл

Сіль – за смаком

Цукор – 1 ч. Л.

Розпушувач – 1 ч. л.

Перемелені волоські горіхи – 50 г

Яблуко – 1 шт.

Рослинна олія – 50 мл

Сметана – 100 г

Джем – 100 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтичний рибний плов по-турецьки від Сергія Калініна.

Приготування:

Гречану крупу ретельно промити кілька разів, перебрати. Зварити гречану кашу.

Розім’яти сир з яйцями і цукром. Натерти яблуко.

У кашу додати сирну масу, молоко, розпушувач, сіль. Додати подрібнені горіхи і яблоко. Додати борошно і перемішати.

З сирно-гречаної маси сформувати биточки, запанірувати їх в мелених сухарях або в борошні.

Обсмажити в олії до золотистого кольору. Можна готувати в мультиварці або пароварці, запікати в духовці 30 хвилин.

Гречаники подавати можна зі сметаною або джемом.

Нехай смакує!