Гарбузовий хліб з корицею для ідеальної фігури

Все буде добре

Ви намагаєтеся нагодувати діток корисною домашньою випічкою, але вони категорично відмовляються, постійно вимагаючи солодкі магазинні булочки? Кулінар Тетяна Литвинова стверджує, що цю проблему можна легко вирішити, приготувавши десертний хліб, який обов’язково сподобається дітям. Дорослі також будуть від нього в захваті, адже він абсолютно безпечний для фігури!

Складові:

Рослинна олія – ​​1 ст. л.

Яблучний сік -125 мл

Дріжджі живі – 30 г

Сіль – 0,5 ч. л.

Борошно грубого помелу – 350 г

Висівки – 2 ст.л.

Гарбузове пюре – 200 г

Для начинки:

Цукор – 100 г

Кориця мелена – 0,5 ч. л.

Імбир мелений – 0,5 ч. л.

Для глазурі:

Яблучний сік -2 ст. л.

Цукрова пудра – 100 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горохово-м’ятна панна котта від Євгена Клопотенко.

Приготування:

Гарбуз запечіть в духовці і зробіть пюре.

З’єднайте яблучний сік з рослинним маслом і дріжджами, потім додайте цукор і залиште на 10 хвилин.

Додайте гарбузове пюре, сіль і борошно. Замісіть тісто, приберіть в тепле місце на 1,5 години.

Для начинки змішайте цукор, корицю і імбир.

Розкачайте тісто в прямокутник, посипте начинкою і поріжте на 6 смуг, складіть їх один на одного і розріжте 4 рази.

Форму змастіть рослинною олією, помістіть в неї шматочки тіста, накрийте серветкою і дайте постояти 30 хвилин.

Випікайте при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.

Для глазурі змішайте цукрову пудру з яблучним соком.

Остудіть хліб і прикрасьте його глазур’ю.

Смачного!

Приятного аппетита!