Апельсинове печиво без яєць від Тетяни Литвинової

Все буде добре

Під час посту ви завжди нервові й роздратовані? Можливо, вам просто хочеться солоденького! Кулінар Тетяна Литвинова знає, як приготувати таке печиво, яке було б корисним і без додавання яєць!

Інгредієнти:

Апельсини – 2 шт.

Цедра 1 ст. л.

Фініки – 100 г.

Подрібнені горіхи – ¾ ст.

Борошно – 2 ст.

Цукор – 1 ст.

Крохмаль – 2 ст. л.

Рослинна олія – ​​3 ст. л.

Розпушувач – 1 ч. л.

Сода – 1/2 ч. л.

Сіль – 1/4 ч. л.

Чорний шоколад – 100 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Печиво-совушки від Тетяни Литвинової.

Приготування:

Апельсин залити окропом на 5 хвилин і зняти цедру. Очистити апельсини. Фініки і горіхи подрібнити. Половину борошна з’єднати з розпушувачем, додати соду і крохмаль.

Апельсини змішати з рослинною олією, сіллю. Подрібнити. До апельсинової кашки додати борошно, фініки, горіхи і апельсинову цедру. Перемішати. Сформувати печиво.

Випікати апельсинове печиво 15-20 хвилин при температурі 180⁰. При подачі полити розтопленим шоколадом.