Дієтичне безе з сирним кремом від Лізи Глінської

Все буде добре

Всім відомо, що балерини зовсім не їдять солодощі, щоб завжди виглядати стрункими і витонченими. Але кулінар Ліза Глінська знає рецепт одного дієтичного десерту, який не бояться їсти навіть танцюристи балету! Це безе з сирним кремом і ягодами, які можна змінювати залежно від сезону.

Інгредієнти:

Французька меренга для основи:

Яєчний білок – 4 шт.

Цукрова пудра – 220 г

Кукурудзяний крохмаль – 20 г

Сирний крем:

Знежирений сир – 150 г

Нежирний йогурт – 150 г

Полуниця, м’ята

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французькі тістечка буше від Тетяни Литвинової.

Приготування французької меренги:

Збити білки до м’яких піків. Змішати цукрову пудру з крохмалем.

Додати невеликими порціями в збиті білки.

Відсадити масу на пергамент у формі гнізд за допомогою кондитерського мішка.

Сушити меренгу в розігрітій до 100 С духовці приблизно 1,5-2 години.

Приготування крему:

Збити сир з йогуртом. Наповнити кремом меренгу.

Прикрасити десерт полуницею і м’ятою.