Дитячі бісквіти-звірятка від Анни Мажник

Все буде добре

Ваші діти обожнюють магазинні бісквіти у формі звіряток? Але ви хвилюєтесь через великий вміст барвників та консервантів? Наш експерт Анна Мажник розповіла, як приготувати бісквітних улюбленців для дітей набагато корисніше і дешевше магазинних! Адже солодощі можуть бути корисними!

Складові:

Яйця – 3 шт.

Цукор – 300 г

Борошно – 500 г

Кефір – 200 мл

Вершкове масло – 200 г

Амоній – 1 пачка

Какао – 1/3 ч. л.

Лимонний сік – 1 ч. л.

Складові для начинки:

Плитка молочного шоколаду – 1 шт.

Вершкове масло – 50 г

Вершки 26% – 50 г

Молоко – 100 г

Борошно – 2,5 ч. л.

Цукор – 0,5 ст.

Сік лимону – 0.5 шт.

Цедра лимону – 0.5 шт.

Складові для мастики:

Курячий білок – 3 шт.

Цукрова пудра – 300 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоколадный кекс-суфле от Эктора Хименес-Браво

Приготування тіста:

Збити яйця, цукор, вершкове масло і кефір. Всипати в збиту суміш борошно з розпушувачем, ретельно перемішати. Викласти в силіконові форми звірят. Поставити в духовку, розігріту до 175С. Випікати протягом 30 хвилин.

Приготування начинки:

В одній мисці розтопити молочний шоколад, додати вершкове масло і вершки. Ретельно перемішати. У другій мисці змішати жовтки, молоко, борошно, цукор, лимонний сік і цедру. Начинку помістити в кондитерський мішок і і ввести начинку всередину бісквіта. Цукровою мастикою намалювати очі, ніс, рот і вуха.

Ваші дітки залишаться задоволеними! Приємного апетиту!