Легкий весняний салат зі шпинатом і персиком для гарного настрою

Все буде добре

У вас хандра, занепад сил і жахливий настрій через похмуру погоду за вікном? Психолог Лариса Ренар стверджує, що впоратися з поганим настроєм і наситити організм позитивною енергією вам допоможе її особливий вітамінний салат.

Інгредієнти:

Шпинат свіжий – 100 г

Філе курки – 200 г

Персик консервований – 2 шт.

Твердий сир – 40 г

Перець мелений – за смаком

Перець солодкий болгарський – 1 шт.

Листя салату – 200 г

Інгредієнти для заправки:

Бальзамічний оцет або яблучний оцет – 4 ст. л.

Оливкова олія – ​​2 ст. л.

Гірчиця – 2 ст. л.

Мед – 2 ст. л.

Сіль і перець за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Салат з хурмою і фетою від Ектора Хіменес-Браво.

Приготування:

Філе нарізати невеликими шматочками, замаринувати на кілька хвилин в оливковій олії з додавання чорного або червоного перцю, можна використовувати паприку. Швиденько підсмажити на сухій сковороді. Викласти на тарілку.

Шпинат ретельно промити, видалити товсті стебла. Нарізати його і викласти на тарілку. Посолити. Персик нарізати скибочками і викласти на шпинат. Сир нарізати стружкою.

Для заправки з’єднати і збити бальзамічний оцет, яблучний оцет, оливкову олію, гірчицю, мед, сіль і перець. Збити вінчиком. Заправити салат готовим соусом.