Дієтичний салат у банці для ледачих

Все буде добре

Хочете завжди мати під рукою ситний і корисний перекус? Просто приготуйте його… в банці! Саме так зробила фіналістка конкурсу Людмила Якубенко, рецепт якої дуже сподобався чемпіону світу з боксу і зразковому татусю В’ячеславу Узелкову! Завдяки цьому салатикові ви зможете підтримувати форму навіть після пологів!

Інгредієнти:

Нут – 400 г

Йогурт без добавок, не жирний – 1 ст.

Родзинки – 1 ст.

Волоські горіхи – 6 ст. л.

М’ята – 3-4 гілочки

Зелень (м’ята, шпинат, петрушка, кріп або базилік) – для прикраси

Зелена цибуля – 2-3 шт.

Яєчний жовток – 3 шт.

Лимонний сік – 2 ст. л.

Закваска 1 ст.

Сіль, перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десерт із закваски для схуднення – кранахан.

Приготування:

Нут замочити на 4 години у воді, а потім відварити протягом півгодини.

Для приготування м’ятної заправки йогурт змішати з подрібненими листочками м’яти.

Для приготування солоної заправки варені жовтки перемішати з закваскою і подрібненою зеленою цибулею.

Горіхи подрібнити. Викласти салат шарами: родзинки, нут, 3-4 столові ложки йогуртової заправки і горішки. Прикрасити зеленню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фруктово-йогуртовый десерт.

Смачного!