Японські тістечка «Моті» за ексклюзивним рецептом

Все буде добре

Не вірите, що зі звичайного рису можна приготувати вишуканий світовий десерт у себе на кухні? Кондитер Олеся Соломіна стверджує, що це цілком реально. Завдяки її секретам ви навчитеся готувати японські тістечка – «Моті», які в магазинах коштують близько 40 гривень за 1 штучку. Все не так складно, як могло б здатися!

Складові:

Рисове борошно – 300 г

Цукрова пудра – 90 г

Вода – 350 мл

Сік шпинату – 50 мл

Морквяний сік – 50 мл

Крохмаль – 50 г

Яблука – 100 г

Галетне печиво – 50 г

Арахісова паста – 50 г

Курага – 50 г

Приготування:

Змішати рисове борошно з цукровою пудрою. Розділити суміш на 3 частини.

В одну додати води, в другу сік – моркви, в третю – сік шпинату. Сік моркви і шпинату попередньо розбавити водою.

Накрити харчовою плівкою, поставити на 2 хвилини в мікрохвильову піч або на 10 хвилин на водяну баню, помішуючи.

Готове тісто помістити на посипану крохмалем поверхню.

Розкачати, розрізати на рівні частини. Попередньо замочену курагу подрібнити в блендері.

Яблука карамелізувати і змішати з подрібненим печивом.

Помістити начинки на середину кожного шматочка, заліпити краї і сформувати кулю швом вниз.

Злегка приплюснути моті, обваляти в крохмалі.

Смачного!

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Дієтичний салат у банці для ледачих.